Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Club Brugge pakt uit met hilarisch filmpje over mijlpaal Timmy Simons

(VIDEO) - Club Brugge pakt uit met hilarische video over mijlpaal Timmy Simons

Behoudens ongelukken speelt Timmy Simons zondag zijn 1000ste officiële wedstrijd in een A-elftal. Club Brugge pakte in aanloop naar de speciale match in de Ghelamco Arena uit met een geweldige video om onze kapitein te eren.

“Wat als Timmy Simons nóg 1.000 matchen speelt?”, klinkt het. Jelle Vossen, Bjorn Engels en Hans Vanaken – die intussen in een rusthuis beland zijn – vinden het maar niks… En Michel Preud’homme? Die kan nog altijd niet tegen zijn verlies. Onderstaand de schitterende beelden! 🙂

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws