Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Club blikt met fenomenaal filmpje terug op kampioenenjaar!

(VIDEO) - Club blikt met fenomenaal filmpje terug op 2016!

Michel Preud’homme en zijn manschappen vertoeven momenteel op stage in Sotogrande, maar ook in Brugge vonden er donderdagavond activiteiten rond Club plaats. Zo was er de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie in La Brugeoise, waarbij met veel fierheid teruggeblikt werd op het kampioenenjaar van Blauw-Zwart.

Het bestuur van Club, de commerciële partners en nieuwsanker Stef Wauters tekenden present. Laatstgenoemde was enorm blij dat hij deze keer de nieuwjaarsreceptie van de Kampioen mocht presenteren.

Wauters stak de kampioenentrofee vol trots in de lucht, waarna onderstaand indrukwekkend sfeerfilmpje over onder meer de veertiende landstitel volgde. De toon voor een gezellige avond was meteen gezet…

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws