Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Butelle pakt niet alleen tussen de lijnen met huzarenstukje uit

(VIDEO) - Butelle pakt niet alleen tussen de lijnen met huzarenstukje uit

Ludovic Butelle slaagde er afgelopen weekend in om Wesley Moraes op weg te zetten naar de 0-3 eindstand op Sclessin. Voor de Braziliaanse spits zijn eerste doelpunt dit seizoen, voor de Franse goalie uiteraard zijn eerste assist. Het was in de Jupiler Pro League al 2 jaar geleden dat een doelman een assist achter zijn naam mocht schrijven.

Ook naast het veld pakt Ludo uit met knappe kunstjes. Samen met Sophie – aka mevrouw Butelle – werkt het Brugse sluitstuk een duo workout af. “Tegenwoordig proberen we met twee te fitnessen. Nog niet helemaal op punt, maar het is een begin! (het geluid heb ik verwijderd omdat het gelach nogal gênant was)”, klinkt het op Instagram bij de wederhelft van Butelle.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws