Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verraadt Club Brugge met deze afbeelding zijn transferplannen?

Verraadt Club Brugge met deze afbeelding zijn transferplannen

Club Brugge toonde zich tijdens deze wintermercato al bijzonder actief. Het haalde Ethan Horvath, Lex Immers, Helibelton Palacios en Carlos Strandberg in huis. Het ziet er echter sterk naar uit dat we laatstgenoemde dit seizoen niet meer in Blauw-Zwarte tenue hoeven te verwachten.

Strandberg stond al langere tijd op de radar van Club. En hoewel de landskampioen niet meteen de intentie had om de 20-jarige Zweed in januari aan te trekken, legde hij in november al zijn medische testen af. Het oorspronkelijke plan was om komende zomer toe te slaan, maar de opportuniteit die zich nu voordeed wilde het Brugse bestuur niet laten liggen.

Behoudens een verpletterende indruk op winterstage in Sotogrande zou Strandberg tot het einde van het seizoen uitgeleend worden. Bij voorkeur aan een Belgische eersteklasser om hem kennis te laten maken met de Jupiler Pro League. Alles wijst momenteel ook in die richting.

Een meerwaarde

Op de officiële website van Club Brugge vond recent een update van de A-kern plaats. Daaruit blijkt dat Horvath rugnummer 22 krijgt, Palacios 13 en Immers 27. Opvallend: géén rugnummer voor Strandberg. Vincent Mannaert & co lijken dus naarstig op zoek naar een oplossing voor de van CSKA Moskou overgekomen aanvaller.

Het Westerlo van ex-trainer Jacky Mathijssen is alvast kandidaat. “Hij is natuurlijk minder ervaren dan Joseph Akpala (KV Oostende, nvdr), maar het is een profiel dat we niet hebben, punt. Dat is sowieso al een meerwaarde”, klinkt het in HLN. Langs inkomende zijde speurt Club nog altijd naar een extra flankaanvaller.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws