Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verheyen over zijn mooiste moment ooit bij Club: “Iets onvergetelijks dat je niet kan uitvegen”

Gert Verheyen (analist)

Donderdagavond vond naar goede gewoonte de nieuwjaarsreceptie van Club Brugge plaats in La Brugeoise. Michel Preud’homme en zijn troepen vertoeven nog tot zaterdag op winterstage in Sotogrande en moesten dus noodgedwongen hun kat sturen. Club-legendes Gert Verheyen en Franky Van der Elst tekenden wel present.

Tijdens een gezellige avond werd er met een prachtige video teruggeblikt op het kampioenenjaar, schetste Bart Verhaeghe zijn doelstellingen met Club Brugge voor 2017 en was er tijd voor een vleugje nostalgie.

Zo mochten Van der Elst en Verheyen vertellen over hun meest memorabele moment uit de rijke geschiedenis van Blauw-Zwart. Een onbegonnen opgave, zo oordeelde The Fox. “Als ik dan toch moet kiezen, dan ga ik voor de eerste titel en vooral het memorabele feest achteraf in het casino van Middelkerke”, vertelt hij op de officiële website.

Verheyen moest minder lang nadenken over zijn keuze. “Mijn mooiste moment was eigenlijk de afscheidswedstrijd. Het is op zo’n moment enorm indrukwekkend als je 90 minuten lang voelt hoeveel je in die 14 jaar betekend hebt voor een club met zoveel supporters. Dat is iets onvergetelijks dat je niet kan uitvegen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws