Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verhaeghe heeft in 2017 twee grote doelstellingen met Club Brugge

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Charleroi)

Op het moment dat Club Brugge op Spaanse bodem Freiburg bekampte, vond in Brugge de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie plaats. Daarop bedankte Bart Verhaeghe iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen in het kampioenenjaar van Blauw-Zwart en schetste hij de doelstellingen voor 2017.

“Het was een onvergetelijk, historisch jaar. En dat bij ons 125-jarig bestaan, ik had niet beter kunnen dromen!”, opent onze voorzitter op de officiële website. “Een stevige bedanking voor alle medewerkers, spelers, staf, vrijwilligers, maar ook de commerciële partners, de stad Brugge, de stad Knokke en bovenal onze fans is meer dan op zijn plaats.”

Iedereen met een Blauw-Zwart hart was dolblij met de veertiende landstitel, maar dat betekent niet dat Club komend jaar van plan is om op zijn lauweren te gaan rusten. “We zijn eigenlijk meer bezig met het herhalen van de successen, dan met het terugkijken naar afgelopen jaar. De behaalde titel geeft Club weer de glans die het verdient. Dat zie je ook aan onze fans. We hadden nog nooit zo veel fans als nu, en dat in het jaar waarin de supportersfederatie 50 wordt. We hebben ook een voortrekkersrol opgenomen in het Belgisch voetbal en die willen we vast houden.”

“Ik zou 2017 graag in twee belangrijke delen verdelen: in de eerste helft gaan we op zoek naar een verlenging van onze titel, zelf al is bevestigen steeds moeilijk. De tweede helft kan dan in het teken staan van een mooi Europees verhaal”, aldus een ambitieuze Verhaeghe.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws