Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Van der Heyden verklapt hilarisch kleedkamerverhaal: “Een hogedrukslang in z’n kont”

Peter Van der Heyden (Club Brugge)

Breng Peter Van der Heyden, Gert Verheyen en Philippe Clement samen om te praten over de adembenemende carrière van Timmy Simons en je krijgt… een verhaal over het achterste van Verheyen! Om maar te zeggen dat onze kapitein écht nooit buiten de lijntjes kleurt. 

Zoeken naar het minst professionele moment uit de loopbaan van Simons is als zoeken naar een speld in een hooiberg. “Ik kan me geen enkele avond voorstellen dat we uitgingen of iets te vieren hadden en dat we Timmy moesten intomen. Nooit, echt nooit”, vertelt Verheyen in HLN. Clement bevestigt: “Ik kan me zelfs geen moment voor de geest halen dat hij buitensporig was.”

“Zelfs niet eens onnozel doen in de kleedkamer”, gaat Verheyen verder. “Of zo eens een hogedrukslang in één zijn kont steken.” Van der Heyden proest het uit: “Dat deed ik dan wel. Ik denk niet dat veel mensen dat verhaal kennen.”

“Dat was een spontaan lavement”, lacht Verheyen. “Ik heb er drie dagen last van gehad. Gevaarlijk wel, achteraf gezien.” Van der Heyden komt niet meer bij: “Alles was toch proper hé? Nee, maar serieus… Zulke dingen zou Timmy dus ook niet doen.” Clement weet hoe dat komt: “Timmy is op veel plaatsen kapitein geweest. Het type van ‘leading by example’, hij heeft altijd het voorbeeld gegeven.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws