Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

UPDATE: Maccabi wil Tal Ben Haim slechts onder één voorwaarde naar Club laten gaan

Tal Ben Haim (Maccabi Tel Aviv)

De transfersoap rond Tal Ben Haim blijft maar aanslepen. Club Brugge heeft zijn pijlen al weken gericht op de 27-jarige flankaanvaller, maar Maccabi Tel Aviv en meer bepaald technisch directeur Jordi Cruijff spelen hoog spel.

In het contract van Ben Haim staat een clausule die stelt dat de vleugelspits in de zomer voor 2,9 miljoen euro weggeplukt mag worden. Club wil hem echter deze winter nog en bood naar verluidt zelfs meer dan 4 miljoen euro (+ bonussen), maar de Israëlische topclub blijft dwarsliggen.

Ondanks hoopgevende berichten eerder deze avond meldt Ynet dat de kans klein is dat Ben Haim straks een Blauw-Zwart shirt aantrekt. Maccabi Tel Aviv wil namelijk een waardige vervanger inlijven vooraleer het zijn sterspeler laat gaan. Het is dus zelfs bereid om daarvoor 1,6 miljoen euro aan extra centen mis te lopen.

Het Nieuwsblad meldt dat Ben Haim op het vliegtuig naar Brugge zit, maar dat zijn overgang een race tegen de tijd wordt. Amir Raz, adjunct-hoofdredacteur van het bekende Channel One, is er dan weer van overtuigd dat de speler nog altijd in zijn thuisland vertoeft. Het beloven dus nog spannende uren te worden…

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws