Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Trekt Vadis Odjidja naar rivaal van Club Brugge?

Vadis Odjidja-Ofoe (Club Brugge)

Vadis Odjidja vertoefde van 2009 tot 2014 in Jan Breydel en vond in 181 wedstrijden 22 keer de weg naar doel voor Club Brugge. Na omzwervingen bij Norwich City en Rotherham United is de centrale middenvelder bij Legia Warschau terechtgekomen. Daar liet hij zich onlangs nog opmerken door een prachtig doelpunt te scoren in de Champions League tegen Real Madrid. Een terugkeer naar de Jupiler Pro League is echter niet uitgesloten.

AA Gent zag met Adrien Trebel zijn topdoelwit naar Anderlecht trekken en dus speuren de Buffalo’s nog altijd naar een vervanger voor Sven Kums. Volgens HLN ziet de Gentse scoutingcel wel iets in Odjidja, de ex-speler van Blauw-Zwart die nog maar anderhalf jaar onder contract ligt bij Legia Warschau.

Niemand die twijfelt aan de goeie voeten van Vadis, maar bij de Poolse topclub zou de Gentenaar ook echt volwassen geworden zijn. De 3-voudige Rode Duivel is een jeugdproduct van Gent en kwam ook 3 keer in actie bij de eerste ploeg van Anderlecht. De komende dagen moet blijken of de 27-jarige Ghanese Belg oren heeft naar een terugkeer richting België en of hij al dan niet financieel haalbaar is.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws