Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Trekt ex-spits Club Brugge naar ADO Den Haag?

Trekt ex-spits Club Brugge naar ADO Den Haag

ADO Den Haag, de nummer 14 in de Eredivisie, vond dit seizoen nog maar 16 keer de weg naar doel en zit zo aan een gemiddelde van slechts 0,88 gemaakte goals per wedstrijd. De Nederlanders hopen dat probleem straks te verhelpen met Obbi Oulare.

Oulare tekende in de zomer van 2015 een contract tot midden 2020 bij Watford. Veel plezier beleefden ze daar echter nog niet aan hun aanvaller van 8 miljoen euro. Een uitleenbeurt aan Zulte Waregem moest hem speelgelegenheid opleveren, maar met 84 minuten oogt die balans bijzonder mager. Omdat de mentaliteit van de 21-jarige spits volgens insiders van HLN te wensen overliet, rekenen ze aan de Gaverbeek niet langer op Oulare.

Maar ook eigenaar Watford staat niet te springen om de gewezen speler van Club Brugge opnieuw te verwelkomen. En dus wordt er naarstig naar een oplossing gezocht, die ADO Den Haag mogelijk kan bieden. Onze noorderburen willen hem immers voor 6 maanden huren en zien in Oulare een belangrijke troef voor de degradatiestrijd. Ook Besiktas zou interesse hebben.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws