Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Strandberg weigert te praten, Mathijssen doet dat wel: “Werk aan de winkel”

Carlos Strandberg

Jacky Mathijssen gunde Carlos Strandberg woensdagavond zijn eerste basisplaats. De huurling van Club Brugge maakte zich al meteen populair bij de fans door uitgerekend tegen Anderlecht te scoren. Al leverde zijn goal uiteindelijk geen punten op voor De Kemphanen.

Nauwelijks 11 minuten had Strandberg nodig om zijn eerste doelpunt in de Jupiler Pro League tegen de touwen te schieten. Ondanks het feit dat zijn ploeg met 2-4 de boot in ging, kon de jonge Zweed terugblikken op een geslaagde wedstrijd. En toch kwamen de persjongens die een eerste reactie wilden sprokkelen van een kale reis terug.

“Meteen na de match zou blijken dat Strandberg liever alleen met de voeten spreekt, want hij had duidelijk geen zin in een babbel en haastte zich zonder enig commentaar het stadion uit”, klinkt het in HLN. “Ook vorige week tijdens het interview na zijn eerste training liet Strandberg al een ongeïnteresseerde indruk en leek het alsof hij niet met volle goesting op huurbasis naar Westerlo was gekomen. Nu al staat vast dat de excentrieke Strandberg een rare vogel is en zonder meer een aparte figuur wordt in de Stille Kempen.”

Mathijssen wilde wél reageren op de wedstrijd van zijn nieuwe aanvaller. “Over de persoonlijke prestatie van Strandberg ben ik zeker tevreden, maar niet over het samenspel met zijn spitsbroeder Ganvoula. Ondanks dat we daar de nodige afspraken rond hadden gemaakt, kwamen beide spitsen nog te vaak op hun verkeerde voet voor doel. Op dat vlak is er dus nog werk aan de winkel om hen nog beter te laten renderen”, besluit de coach van Westerlo.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws