Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Strandberg scoort meteen in oefenpartij bij Westerlo: “Dit is een stap vooruit”

Carlos Strandberg

Club Brugge maakte dinsdagavond officieel bekend dat winteraanwinst Carlos Strandberg meteen andere oorden opzoekt. De van CSKA Moskou overgekomen aanvaller werd op winterstage in Sotogrande nog te licht bevonden en mag tot het einde van het seizoen ervaring opdoen bij Westerlo.

Trainer Jacky Mathijssen plande vandaag een onderlinge oefenmatch in aanloop naar het duel van zondag tegen KV Mechelen. Strandberg werd centraal naast Ganvoula en op links in een systeem met drie aanvallers uitgespeeld. De Brugse huurling vond daarbij twee keer de weg naar doel.

“Ik wil me zo snel mogelijk aanpassen aan het voetbal en het leven hier, maar ik verwacht geen problemen”, vertelt Strandberg op de officiële site van de Kemphanen. “België staat bekend om nieuwe spelers goed op te vangen en de Belgische competitie is van een hoog niveau. KVC Westerlo is dus zeker een stap vooruit in mijn carrière. Ik focus me dan ook volledig op deze club om samen de redding af te dwingen.”

De Zweedse spits wist zelfs te verrassen. “Ik kende Westerlo al langer, want ik kijk heel veel voetbal. Dit is een goede club om mezelf te ontwikkelen. Als ik hier veel scoor en goed presteer, moet ik kans maken om geselecteerd te worden bij de U21 van Zweden voor het EK in Polen. Dat zou een droom zijn.” Strandberg kiest voor rugnummer 97.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws