Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Storm straks voor het eerst in actie met OHL? “Preud’homme was heel eerlijk”

Nikola Storm (Club Brugge - Westerlo)

Nikola Storm verzamelde in de eerste seizoenshelft slechts 49 speelminuten bij Club Brugge en was dan ook vragende partij om zich elders verder te kunnen ontwikkelen. Die kans krijgt hij bij het Oud-Heverlee Leuven van Emilio Ferrera, dat hem – zonder aankoopoptie – tot het einde van het seizoen overneemt.

Storm is naar verluidt vaak één van de besten op training, maar kan voorlopig niet hetzelfde brengen in wedstrijden. Toch blijft Club in hem geloven en hopen ze in Jan Breydel dat de 22-jarige flankaanvaller zich in 1B opnieuw naar zijn beste niveau kan voetballen.

“Ik ben er me van bewust dat dit hier niet automatisch makkelijker zal zijn, maar ik weet ook dat ik na een paar wedstrijden na elkaar volledig kan ontbolsteren. Ik snak naar competitiewedstrijden”, vertelt Storm in Het Nieuwsblad. “Bovendien heb ik een enorm vertrouwen in de coaches van Club Brugge en van OH Leuven. Michel Preud’homme was heel eerlijk. Hij zei me dat een reeks wedstrijden na elkaar spelen het voornaamste is wat ik nodig heb, maar dat hij me die kans niet kon geven in een club die altijd voor de titel gaat.”

Ook Emilio Ferrera sprak klare taal tegenover Storm. “Ik zal het moeten verdienen om te spelen, deelde hij me mee. Maar als me dat lukt, dan geeft hij me het vertrouwen. Hij zei ook dat hij bij zijn club aangedrongen had op mijn komst. Ik voel dat ze me hier nodig hebben. Dat geeft mij dan weer vertrouwen en extra drive. Ik kom in Leuven trouwens in een kern terecht met veel goede voetballers en bij een trainer die spelers beter maakt.” Zaterdagavond ontvangt Leuven om 20 uur Tubeke aan Den Dreef.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws