Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Standard wil zondag met geheim wapen uitpakken tegen Club Brugge

Sclessin (Standard)

We hebben er even op moeten wachten, maar vrijdagavond hervat de Jupiler Pro League met AA Gent – Charleroi. Zondag is het dan de beurt aan ons geliefde Club Brugge, dat op bezoek bij Standard zijn ongeslagen reeks van 11 wedstrijden wil voortzetten. De Rouches rekenen op een nieuwe winteraanwinst om de drie punten thuis te houden.

Standard heeft zijn opvolger voor Adrien Trebel zo goed als beet. Volgens HLN is Razvan Marin de man die de roodharige spelmaker moet doen vergeten. Het gaat om een 20-jarige Roemeense international die voor een bedrag tussen de 1,5 en 2,4 miljoen euro overkomt van FC Viitorul. De centrale middenvelder kon ook naar clubs als Ajax, Zenit en Roma. Hoewel het kort dag is, hopen ze in Luik dat ze Marin nog klaar kunnen stomen voor de topper tegen Blauw-Zwart.

Hoe dan ook heeft Aleksandar Jankovic heel wat kopzorgen voor komend weekend. Zo mist de trainer van Standard Afrika Cup spelers Mathieu Dossevi (Togo), Collins Fai (Kameroen) en Farouk Miya (Oeganda).

Met Trebel heeft alvast één misnoegde speler het schip verlaten, maar ook Ishak Belfodil loopt er dezer dagen teleurgesteld bij. Hij zag immers een transfer van 12 miljoen euro naar Everton aan zijn neus voorbijgaan. De Algerijn wordt desondanks aan de aftrap verwacht, hetgeen niet met zekerheid gezegd kan worden over Junior Edmilson (dij) en Jean-Luc Dompé (hamstrings).

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws