Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Spaanse eersteklasser gaat resoluut voor Claudemir’

Claudemir (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge heeft bij het begin van deze wintermercato al 11 transferdossiers afgerond, maar toch staat er nog een en ander te gebeuren in de komende 20 dagen. Zo wil Blauw-Zwart graag nog een flankaanvaller aantrekken en beweegt er ook langs uitgaande zijde nog heel wat.

Het Spaanse Granada bengelt momenteel onderaan in de Primera Division en moet nu al 4 punten goedmaken om uit de degradatiezone te klauteren. Trainer Lucas Alcaraz hoopt dat Claudemir hen daar straks bij kan helpen.

Nota bene de club die afgelopen zomer Mehdi Carcela in extremis voor de neus van Club wegkaapte, hoopt dat de 28-jarige Braziliaan oren heeft naar een overstap richting de onderste regionen van La Liga. Volgens AS beschouwt de sportief directeur van Granada Claudemir als zijn topdoelwit.

Naar verluidt onderhandelen Club en Granada op dit moment over een eventuele overgang. Het prijskaartje zou zo’n 1,5 miljoen euro bedragen, maar Granada zou graag wat minder diep in de buidel tasten. Claudemir heeft nog een contract tot midden 2019 in Jan Breydel, maar is – op voorwaarde dat iedereen fit is – niet de eerste keuze van Michel Preud’homme.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws