Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Slecht nieuws voor Ricardo van Rhijn

Van Rhijn (Club Brugge - Kortrijk)

Club Brugge en blessures… Ook in 2017 blijft het een slecht huwelijk. Toen er zondagmorgen naar goede gewoonte werd getraind in het Spaanse San Roque, verliet Ricardo van Rhijn kermend van de pijn het oefenveld.

De Nederlandse rechtsachter liep een enkelblessure op na een ongelukkig contact met youngster Laurent Lemoine in een mini-wedstrijdje. Van Rhijn kreeg meteen een indrukwekkend ijsverband om zijn geteisterde enkel.

De vrijschopspecialist kon nauwelijks nog wandelen en werd naar het hotel gevoerd voor verder onderzoek. Volgens HLN zijn de enkelligamenten zo goed als zeker geraakt. En dat zou een lange afwezigheid met zich meebrengen. Voor volledige zekerheid is het wachten op de scan, die pas kan uitgevoerd worden als de enkel minder dik is.

Michel Preud’homme ziet het alleszins niet graag gebeuren. Door de blessure van Laurens De Bock en de uitleenbeurt van Boli Bolingoli bleven er met Van Rhijn en Cools immers nog maar twee vleugelverdedigers over. Mogelijk komt winteraanwinst Helibelton Palacios – die gisteren bij de groep aansloot – zo vroeger dan verwacht in actie.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws