Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Slaat Club Brugge op transfer deadline nog een dubbele slag?

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Club Brugge rondde heel wat van zijn transferhuiswerk al bij het begin van de wintermercato af. Zo kwamen Horvath, Palacios, Immers en Strandberg richting Jan Breydel. Komende zomer maakt Mera dezelfde beweging. En het ziet ernaar uit dat Blauw-Zwart ook op de laatste dag van de transfermarkt nog zal toeslaan.

Omdat Michel Preud’homme niet in dezelfde problemen wil hervallen als in het begin van het seizoen, speurt Club naar een extra flankaanvaller. Volgens journalist Sacha Tavolieri is de deal met Tal Ben Haim helemaal rond.

Hij spreekt van een transfersom van ongeveer 5 miljoen euro (wellicht 4 miljoen euro + 1 miljoen euro aan mogelijke bonussen). Naar verluidt tekent de 27-jarige flankaanvaller van Maccabi Tel Aviv een contract voor 3,5 seizoenen. De informatie is nog niet officieel bevestigd, maar het was diezelfde journalist die vooraf de onverwachte transfer van Adrien Trebel naar Anderlecht aankondigde. UPDATE 20.15u: Maccabi Tel Aviv wil Tal Ben Haim slechts onder één voorwaarde laten gaan.

Volgens het Argentijnse Gol De Vestuario zal ook Martín Benítez straks een Blauw-Zwart shirt aantrekken. De 22-jarige aanvaller van Independiente zou gehuurd worden tot het einde van het seizoen. Normaal gesproken wordt er ook een aankoopclausule in de overeenkomst opgenomen. Het precieze bedrag daarvan is nog niet bekend, maar geruchten spreken van 4 tot 6 miljoen euro. Tot slot duikt ook de naam van Dorin Rotariu van Dinamo Boekarest als alternatief voor Tal Ben Haim op.

Maak kennis met Tal Ben Haim

Tal Ben Haim op weg naar Club Brugge

Maak kennis met Martín Benítez

Martín Benítez op weg naar Club Brugge

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws