Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Sint-Truiden schept duidelijkheid over eventuele komst Strandberg: “Onmogelijk”

'Club in onderhandeling met gewezen Dortmund-target'

Club Brugge maakte de transfer van Carlos Strandberg donderdagmorgen officieel bekend. Blauw-Zwart had de bonkige spits al langer op zijn verlanglijstje staan, maar was eigenlijk van plan om hem komende zomer pas binnen te halen. De opportuniteit die zich deze wintermercato voordeed, wilde de landskampioen echter niet laten liggen.

Het is dan ook niet zeker dat we de linksvoetige aanvaller in de tweede seizoenshelft al in een Blauw-Zwart shirt mogen bewonderen. “De Zweedse belofteninternational is mee op stage naar het Spaanse Sotogrande om daar kennis te maken met zijn ploegmaats en de staf. Na de stage wordt in functie van de omstandigheden bekeken of Strandberg een half seizoen uitgeleend wordt of bij de selectie blijft”, klinkt het op de officiële website.

Behoudens een verpletterende indruk op stage geeft Club de voorkeur aan een uitleenbeurt bij een Belgische eersteklasser. Zo kan Standberg alvast kennismaken met de Belgische competitie. Westerlo en Sint-Truiden werden genoemd als de grootste kanshebbers om zich tijdelijk te versterken met de ex-aanvaller van CSKA Moskou, maar een overgang naar de Kanaries is onmogelijk.

“De Zweed Strandberg, die door Brugge werd binnengehaald, is geen optie voor ons”, vertelt Philippe Bormans, de CEO van STVV, in HLN. “Wij mogen maximaal drie spelers van dezelfde club huren.” En dat gebeurde dus al met Sébastien Bruzzese, Brandon Mechele en Boli Bolingoli.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws