Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Scheidsrechters Club vs Waasland-Beveren en AA Gent vs Club bekendgemaakt

Ghelamco Arena 's avonds (AA Gent)

Club Brugge werkt deze week nog twee competitiewedstrijden af: woensdagavond ontvangen Michel Preud’homme en zijn troepen Waasland-Beveren, zondagnamiddag wacht de verplaatsing naar de Ghelamco Arena om AA Gent te bekampen.

In de thuismatch tegen Waasland-Beveren krijgen we het debuut van Bram Van Driessche. De 29-jarige scheidsrechter uit Sint-Denijs-Westrem stelt zichzelf voor in onderstaande video.

Op Super Sunday krijgt Nicolas Laforge de taak om de Slag om Vlaanderen in goede banen te leiden. Bart Vertenten neemt op zijn beurt Anderlecht – Standard voor zijn rekening, een match die door de transfer van Adrien Trebel een extra dimensie krijgt. Dat meldt Thibault De Gendt, directeur competities van de KBVB, via Twitter.

Maak kennis met Bram Van Driessche

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws