Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Scheidsrechter Standard – Club Brugge bekendgemaakt

Bjorn Engels hartje (Club Brugge - Standard)

We hebben er even op moeten wachten, maar komende zondag kunnen we onze favoriete ploeg opnieuw aan het werk zien. Op Sclessin hoopt Club Brugge een vervolg te breien aan zijn ongeslagen reeks van 11 wedstrijden in de Jupiler Pro League.

Terwijl Blauw-Zwart voor de winterstop 9 op 9 pakte tegen Kortrijk (5-1), Eupen (1-4) en Moeskroen (2-1), sprokkelde Standard slechts drie punten tegen respectievelijk Genk (2-2), Lokeren (1-1) en Sint-Truiden (2-2).

Als Aleksandar Janković en zijn troepen hun kansen op Play-Off I gaaf willen houden, kan Standard de drie punten maar beter thuis houden. Michel Preud’homme & co zijn echter niet van plan om hun eerste plaats zomaar te grabbel te gooien.

Serge Gumienny wacht zondagnamiddag om 14.30 uur de taak om het duel in goede banen te leiden. Dat meldt Thibault De Gendt, directeur competities van de KBVB, via Twitter.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws