Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Ryan is dan toch op weg naar Belgische club’

Mathew Ryan (Club Brugge)

De kans is bijzonder groot dat Mathew Ryan dan toch op weg is naar de Jupiler Pro League. Onze gewezen doelman wilde eerder niet naar Anderlecht verhuizen, maar wellicht stalt Valencia hem nu bij een andere Belgische club.

Volgens de laatste berichten speelt Ryan binnenkort voor KRC Genk. Dat meldt de RTBF. De Limburgers zagen met Marco Bizot hun eerste doelman uitvallen en zijn nu dan ook dringend op zoek naar een nieuwe keeper. Wellicht zal Valencia Ryan tot het einde van het seizoen verhuren aan Genk, al is het momenteel nog wachten op officieel nieuws.

Eerder was er al sprake van een overstap naar Anderlecht, maar Ryan wilde niet naar paars-wit verkassen. Een transfer naar Genk ligt evenwel minder gevoelig en dat zou onze doelman wél overwegen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws