Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Respect voor beslissing Ryan: “Anderlecht is voor ons, mannen van FCB, geen optie”

Gedoz - Butelle - Van Rhijn - Mechele - Cools - Pina - Wesley - Claudemir - Refaelov - Denswil - Bolingoli (Club Brugge - Kopenhagen)

De tijdelijke terugkeer van Mathew Ryan naar de Jupiler Pro League zorgde al voor heel wat uiteenlopende meningen. De meerderheid van de Brugse aanhang kan echter wel leven met het feit dat de gewezen publiekslieveling tot het einde van het seizoen in de Luminus Arena aan de slag gaat. Hij weigerde immers tot twee keer toe een aanbod van Anderlecht, terwijl Valencia aanstuurde op een overgang naar Paars-Wit.

Brandon Mechele, die momenteel op uitleenbasis uitkomt voor Sint-Truiden, heeft eveneens begrip voor de beslissing van Ryan. “Genk gaat er veel plezier aan beleven. Het is een sympathieke gast, die anderzijds wel zegt waar het op staat. Een echte leidersfiguur. Valencia is geen succesverhaal geworden, omdat hij moet concurreren met Alves en omdat hij op ongelukkige momenten enkele blessures heeft gehad. Bij Genk gaat hij zeker spelen. Dat is ook nodig, als hij zijn plaats in de nationale ploeg wil vasthouden.”

“Ik zie hem liever in doel staan bij Genk dan bij Anderlecht, waar hij ook naartoe kon”, gaat de centrale verdediger verder in Het Belang van Limburg. “Mooi dat hij met die gevoeligheden rekening heeft gehouden. Nee, Anderlecht, dat is voor ons, mannen van FCB, geen optie.” Volgende week vrijdag kijken Mechele en Ryan elkaar in de ogen tijdens de Limburgse derby tussen STVV en Genk.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws