Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Refaelov hint op zesde winteraanwinst: “Zeker deze week nog”

Lior Refaelov viert (Club Brugge - Kortrijk)

Club Brugge maakte zondagnamiddag indruk op Sclessin, maar dat wil niet zeggen dat de landskampioen iets aan zijn transferplannen verandert. Blauw-Zwart is namelijk nog altijd vastberaden om een nieuwe flankaanvaller te strikken. Lior Refaelov ziet het graag gebeuren.

“Of we tegen Standard het beste Club zagen? Moeilijk te zeggen, maar het is een feit dat we nu al zolang samenspelen met zoveel spelers, dat de automatismen op hun best zijn”, vertelt Rafa aan HLN. “Als je ziet hoe weinig tijd we nodig hadden om van systeem over te schakelen. Daar moesten niet eens andere spelers voor in de plaats komen. Dat geeft ons meer mogelijkheden. En er zal deze week volgens mij zeker nog een extra speler komen, waardoor elke positie dubbel bezet zal zijn. Dan hebben we een compleet team.”

Refaelov hint daarmee op de komst van Tal Ben Haim, een 27-jarige linksbuiten van Maccabi Tel Aviv. Feit is dat Club serieus aandringt voor zijn komst. Zo was het opvallend dat Mannaert zijn kat stuurde naar Sclessin en het Brugse transferdoelwit niet in de selectie zat tegen Bnei Sakhnin. Officieel door een rugblessure, de pers spreekt daarentegen van ‘transferitis’.

Enkel Jordi Cruijff lijkt een overgang nog in de weg te kunnen staan. De technisch directeur van Maccabi Tel Aviv wil Tal Ben Haim tot de zomer aan boord houden en plakt daarom een prijs van 5 miljoen euro op zijn hoofd. De speler zelf ziet een overgang naar Jan Breydel wel zitten. En hij is niet de enige. “Ik hoop echt dat hij komt”, aldus Refaelov over zijn landgenoot. Naar verluidt willen Michel Preud’homme & co ten laatste dinsdag weten of de deal al dan niet doorgaat.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws