Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme weet waarom Gedoz niet doorbrak bij Club: “Dat miste hij”

Felipe Gedoz (Club Brugge - FC Porto)

Club Brugge zit tijdens het begin van deze wintermercato niet stil en versterkte zich al met een doelman (Ethan Horvath), een middenvelder (Lex Immers), een aanvaller (Carlos Strandberg) en straks ook nog twee verdedigers (Helibelton Palacios en German Mera). Nóg met stip aangevinkt op het verlanglijstje: een flankaanvaller die beter doet dan de naar Atlético Paranaense vertrokken Felipe Gedoz.

Blauw-Zwart ziet met Felipe Gedoz, Boli Bolingoli en straks ook Nikola Storm drie vleugelspitsen andere oorden opzoeken. Anthony Limbombe sukkelt dan weer met pubalgie, hetgeen ervoor zorgt dat enkel de blessuregevoelige José Izquierdo en Lior Refaelov overblijven. Club wil echter niet het risico lopen om in dezelfde problemen te hervallen als bij het seizoensbegin.

“We hebben nog wel mogelijkheden: Vanaken kan er spelen en Vormer heeft er dit seizoen al veel gespeeld. Maar als we een goede speler kunnen halen, zullen we het niet laten”, vertelt Preud’homme aan HLN. De piste van de Venezolaanse international Josef Martínez van Torino is op dit moment het meest concreet.

Tot slot komt de Brugse coach nog eens terug op het definitieve afscheid van Gedoz, de Braziliaan die lang het voordeel van de twijfel kreeg van MPH. “Ik heb alles geprobeerd om Felipe weer op niveau te krijgen: lief zijn, kwaad zijn, agressief zijn zelfs. Ik heb er zoveel tijd ingestoken. Spijtig. Voor een grote loopbaan moet je niet alleen voetballende kwaliteiten hebben, maar ook psychische. Dat miste hij.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws