Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme verklapt op wie hij stemde voor de Gouden Schoen

(VIDEO) - Club-fans bezongen ook tegen Kortrijk hún Gouden Schoen

Op 8 februari weten we wie met de Gouden Schoen aan de haal gaat. Op het Gala in Lint zal er dit jaar zowel een exemplaar voor mannen als vrouwen zijn. Aangezien het al van 2002 geleden is met Timmy Simons, snakt Club naar een Blauw-Zwarte winnaar. Als het van Michel Preud’homme afhangt, komt die er ook. Jelle Vossen vreest dan weer voor een Paars-Witte schoen.

“De Gouden Schoen is nog niet echt een gespreksonderwerp binnen de groep, maar er komt wel meer en meer aandacht voor in de pers”, vertelt Preud’homme. “De mening van enkele van mijn spelers is gevraagd, alsook die van mezelf. Dus indirect is het een beetje een thema, maar ik moet zeggen dat mijn spelers daar goed mee omgaan. Enkele dagen voor de uitreiking zal de koorts wel een beetje toenemen.”

De Brugse coach onthulde ook op wie hij zelf gestemd heeft. “Of Vormer of Izquierdo de favoriet is? Mijn 3 punten zijn in de eerste ronde naar Izquierdo gegaan. In de tweede ronde gaf ik Vormer het maximum van de punten. Je ziet dus hoe moeilijk het is om te kiezen”, lacht MPH bij Sporza.

Vormer zelf tipt op zijn ploegmaat. “Ik denk dat het Joske (Izquierdo, nvdr) gaat worden”, vertelt de Nederlander aan PlaySports. Vossen hoopt dat Vormer of Izquierdo straks op het podium staat, al vreest hij voor Anderlecht. “Met het systeem van stemmen denk ik dat Łukasz Teodorczyk er dichtbij zal zijn.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws