Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme schept duidelijkheid over transferplannen Club Brugge

Michel Preud'homme (Club Brugge - Genk)

Club Brugge haalde deze wintermercato vijf versterkingen in huis, maar speurt nog altijd naar een extra flankaanvaller. Michel Preud’homme geeft in aanloop naar de topper tegen AA Gent een woordje uitleg.

Langs uitgaande zijde moeten de Club-fans niet vrezen dat er nog iets gebeurt. “Er gaat niemand meer weg bij Club in deze transferperiode”, klinkt het klaar en duidelijk via de officiële kanalen van Blauw-Zwart. Tomás Pina – die nadrukkelijk in de belangstelling staat van het Spaanse Malaga – zal dus niet meer vertrekken.

De landskampioen hoopt zelf wel nog iets te kunnen realiseren in de laatste 5 dagen van de transfermarkt. Ondanks een persoonlijk akkoord is het lang niet zeker dat vleugelspits Tal Ben Haim naar Jan Breydel komt. “We mogen geen gekke dingen doen, niet bieden boven de prijs”, vertelt Preud’homme daarover. “Maar er zijn nog enkele gelijkwaardige profielen waar we naar kijken.”

Tot slot blikt MPH vooruit op de Slag om Vlaanderen. “Poulain is onzeker, voor het overige geen verrassingen in de ziekenboeg. Of we met 3 centrale verdedigers gaan spelen? De vorige keren hebben we het anders opgelost.” Zondag rekent Club opnieuw op de flitsen van Izquierdo. “Joske haalt de laatste weken een heel mooi niveau, bijna aan zijn top. Laten we hopen dat hij dat kan behouden.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws