Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Palacios ziet belangrijke reden om te slagen bij Club Brugge

Club Brugge zet Freiburg opzij dankzij heerlijke doelpunten

Na de oefenmatch tegen Werder Bremen (1-1) vertelde Michel Preud’homme dat er nog tactisch schaafwerk is aan rechtsachter Helibelton Palacios. Tegen Freiburg ging het echter al een stuk beter met de 23-jarige Colombiaan, die zijn sterke wedstrijd met een assist op Wesley Moraes (1-3) bekroonde. 

Carlos Bacca vertoeft tegenwoordig bij AC Milan, maar hij is Club Brugge nog altijd niet vergeten. Toen Blauw-Zwart informatie inwon over Palacios, was de Colombiaanse spits duidelijk over zijn landgenoot: “Helibelton beantwoordt niet alleen voetballend, maar ook mentaal aan het profiel dat jullie zoeken”, klonk het vol lof.

Met José Izquierdo heeft ‘Heli’ alvast een goedlachse gids om zich wegwijs te maken bij de landskampioen. “Ik heb met José inderdaad een goede begeleider. Hij kent hier al alles en zal me zowel binnen de club als in de stad Brugge kunnen helpen. Het zal interessant zijn om te horen hoe hij hier die 2,5 jaar ervaren heeft om zich te ontwikkelen.”

Palacios is een bescheiden jongen die met beide voeten op de grond staat. “Vroeger wilde ik naast profvoetballer eigenlijk ook dokter worden. Er zijn heel veel mensen die hulp nodig hebben en als dokter krijg je de kans om voor hen veel te betekenen.” Als profvoetballer kan hij echter ook veel betekenen voor zijn vriendin en zoontje van tien maanden. “Dat ik hen nu achterlaat, is moeilijk, maar het motiveert me ook. Want als ik hier slaag, kan ik hen een beter leven bezorgen”, besluit Palacios in HLN.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws