Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ouders Izquierdo Meyfroot: “Laat supporters van Anderlecht maar lachen”

Ouders verklaren naamkeuze 'Izquierdo Meyfroot' Laat supporters van Anderlecht maar lachen

José Izquierdo pakte zondagnamiddag uit met een prima prestatie op Sclessin. De Colombiaanse sneltrein was een gesel voor de Standard-verdediging en slalomde naar hartenlust voorbij zijn belagers. Maar wat had de 24-jarige vleugelspits graag gescoord… voor zijn naamgenoot!

Christian Meyfroot is zodanig grote Club-fan dat hij zijn zoon naar Izquierdo noemde. “Eerst dachten we aan de naam Milan, maar er zijn al zoveel Milans”, klinkt het in HLN. “Tijdens een match van Club Brugge kwamen we op het idee om onze zoon naar de Brugse aanvaller te noemen.” En zo geschiedde met Izquierdo Meyfroot.

De kersverse ouders moesten al heel wat negatieve reacties slikken op sociale media, maar daar liggen ze niet van wakker. “Izquierdo (Spaans voor ‘links’, nvdr) is uniek. En het klinkt heel mooi. Dat is voor ons het belangrijkste. Laat ze maar lachen, de supporters van Anderlecht. Onze Izquierdo zal niet uitgelachen worden met zijn naam, want we wonen in West-Vlaanderen, waar de meeste mensen voor Club Brugge zijn.”

En Joske zelf? Die vindt het allemaal geweldig. Op het moment dat hij met Club op stage in Sotogrande vertoefde, vond de babyborrel – waarvoor hij uitgenodigd was – plaats. De flankaanvaller moest noodgedwongen zijn kat sturen, maar signeerde wél het geboortekaartje en wil een ontmoeting regelen. “Fantastisch dat een kindje naar mij genoemd is. Zeker omdat het een Belgisch kind is en geen Colombiaans. Dat betekent toch dat je een stempel drukt. Heel cool.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws