Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Opvallende afwezige in selectie Club Brugge: ‘transferitis’?

Pina - Claudemir - Denswil - Vormer - Poulain (Club Brugge - Westerlo)

Club Brugge wil woensdagavond uitpakken met ongeslagen wedstrijd op rij nummer 13 in de Jupiler Pro League. Blauw-Zwart pakte immers 30/36! Waasland-Beveren moet het kind van de rekening worden, om zo met een goed gevoel naar de Slag om Vlaanderen van zondag te kunnen trekken.

Michel Preud’homme kan geen beroep doen op langdurig geblesseerden Anthony Limbombe (pubalgie) en Ricardo van Rhijn (enkel). Jelle Vossen en Wesley Moraes waren beiden onzeker, maar behoren wel tot de selectie. Benoît Poulain is er daarentegen sowieso niét bij. Van de youngsters stappen Ahmed Touba, Niels Verburgh en Thibault Vlietinck op de bus.

Ook Čedomir Janevski heeft met enkele blessures te kampen. Zo is Waasland-Beveren-doelman Laszlo Köteles twijfelachtig door last aan de adductoren. Als de Genkse huurling niet fit geraakt, staat Merveille Goblet tussen de palen bij de bezoekers. Tot slot is ook Olivier Myny hoogst onzeker door een enkelblessure. Op de Freethiel hopen ze aanwinst Steeven Langil speelgerechtigd te krijgen, maar dat wordt moeilijk.

La Liga

Opvallend: Tomás Pina maakt géén deel uit van de Brugse selectie. Op Sclessin moest de zomerse miljoenenaankoop ook al toekijken vanop de tribune. Dit seizoen verzamelde hij nog maar 318 speelminuten en werd hij meteen na zijn niet-selectie door Spaanse journalist Alber Fenoll Espejo gelinkt aan Malaga. Al denkt de nummer 14 uit de Primera Division ook aan Alfred N’Diaye van Villarreal.

Toen Sporting Gijon een maand geleden aanklopte voor Pina, vertelde Club Brugge dat het zijn 29-jarige middenvelder niet wilde laten gaan. Op dit moment is er nog geen communicatie geweest over het feit dat de Spanjaard in de selectie ontbreekt. UPDATE: officieel klinkt het dat Pina een scheurtje in de quadriceps heeft opgelopen.

Selectie Club Brugge – Waasland-Beveren

Doelmannen: Butelle en Horvath

Verdedigers: Cools, Palacios, Engels, Denswil, Verburgh, De Bock en Touba

Middenvelders: Simons, Claudemir, Vormer, Vanaken en Immers

Aanvallers: Refaelov, Vlietinck, Diaby, Vossen, Wesley en Izquierdo

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws