Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Opnieuw een doelman gelinkt aan Club Brugge

Opnieuw een doelman gelinkt aan Club Brugge

Club Brugge zocht afgelopen zomer naar een nieuwe keeper, maar slaagde er niet in om Wouter Biebauw (KSV Roeselare) en Guillaume Hubert (Standard) naar Jan Breydel te halen. Deze winter doet Blauw-Zwart een nieuwe poging om de concurrentie met Ludovic Butelle aan te scherpen.

Zo heeft Club volgens Sport.ro zijn oog laten vallen op Silviu Lung, de 27-jarige titularis van Astra Giurgiu. Hij is 1,89 meter groot en wordt gezien als één van de beste doelmannen in de Roemeense eerste klasse. De drievoudige international zou zo’n één miljoen euro moeten kosten.

Omdat Sébastien Bruzzese er zelfs op training niet in zou slagen om Ludovic Butelle het vuur aan de schenen te leggen, zou hij mogen beschikken. Onder meer STVV heeft interesse in de 27-jarige Luikenaar. De meest concrete doelmannenpiste voor Club blijft echter die van Ethan Horvath.

De reflexen van Silviu Lung Jr

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws