Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Ook deze twee eersteklassers melden zich voor Mechele’

Brandon Mechele (Club Brugge - Genk)

De strijd om een plaatsje centraal achterin bij Club is dit seizoen bijzonder zwaar. Tijdens de afwezigheid van Bjorn Engels greep Benoît Poulain zijn kans met beide handen, terwijl naast hen Stefano Denswil incontournable geworden is. Brandon Mechele is daardoor de voorbije maanden bijna volledig uit beeld verdwenen.

De 23-jarige speelde zelfs nog geen minuut in de competitie en dat zorgt ervoor dat heel wat ploegen hem van de bank willen verlossen. Zo toonden Moeskroen en Antwerp eerder al interesse in de diensten van het Blauw-Zwarte jeugdproduct.

Volgens Het Laatste Nieuws mengen nu nog twee eersteklassers zich in de strijd. Eén van hen is Sint-Truiden, dat ook al interesse toont in Bruzzese en Bolingoli en nu dus ook Mechele graag tot het einde van het seizoen wil huren. Ook KV Kortrijk ziet wel brood in een tijdelijke overgang.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws