Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Uitleenbeurt Nikola Storm is helemaal rond

Nikola Storm (Club Brugge - Westerlo)

Club Brugge blijft zich maar roeren op de transfermarkt. Zowel langs inkomende als uitgaande zijde realiseerde Blauw-Zwart al heel wat transfers. Ook Nikola Storm zoekt anderen oorden op.

“Nikola heeft alle kwaliteiten en op training is hij vaak één van de besten, maar het moet er ook uitkomen in wedstrijden. Alleen moet hij daarvoor misschien zes of tien matchen na elkaar kunnen spelen en dat kunnen wij hem niet bieden”, verklaart Michel Preud’homme.

Storm verzamelde dit seizoen nog maar 49 speelminuten en was dan ook vragende partij om elders meer speelgelegenheid op te doen. De 22-jarige flankaanvaller hoopt die straks te krijgen bij het huidige nummer 5 uit 1B.

“Storm trekt op uitleenbasis naar Oud-Heverlee Leuven tot het einde van het seizoen (zonder aankoopoptie). Het Brugse jeugdproduct gaat er in het Eneco Stadion op zoek naar meer speelgelegenheid”, klinkt het op de officiële website.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws