Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Leandro Pereira voorgesteld bij zijn nieuwe ploeg

Plots kan Leandro Pereira weer scoren!

Leandro Pereira mocht in het voorbije half jaar maar liefst twee landstitels vieren, maar zowel bij Club Brugge als bij Palmeiras was het aandeel van de Braziliaanse aanvaller daarin zeer beperkt. Een uitleenbeurt aan zijn ex-ploeg moest hem opnieuw lanceren, maar ook in eigen land verzeilde de Brugse huurling op de bank.

Palmeiras was niet langer geïnteresseerd in een verlengd verblijf van Pereira en dus werd er naar een oplossing gezocht. Zoals vorige week aangekondigd, trekt Leandro Pereira naar Sport Recife. De 25-jarige spits wordt tot juni 2018 uitgeleend aan de Braziliaanse eersteklasser.

“Leandro is een topspeler. Hij beschikt over heel wat technische kwaliteiten en we zijn er zeker van dat hij onze ploeg veel kan bijbrengen”, klinkt het op de officiële website van Sport Recife.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws