Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ode aan Club-fans die meereisden op stage: “Hoe Blauw-Zwart kan je niet zijn?”

Club-fans You'll Never Walk Alone (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge vertoefde van 5 tot en met 14 januari in Sotogrande. En hoewel er op winterstage geen wedstrijden van belang op het programma stonden, maakten toch een handvol trouwe Club-fans de oversteek naar Spanje. Brugse passie op z’n best!

Frank Buyse, die mee met Club naar San Roque trok, schetste in zijn dagboek voor Het Nieuwsblad op treffende wijze wat échte clubliefde inhoudt. “Het is wonderlijk, welke hevige Club-supporters je ontmoet als Club op stage is. Ooit in Manchester Marijke en Katrien leren kennen. Twee jonge, intelligente vrouwen met naar eigen zeggen maar één afwijking: Club Brugge. En dan kijken ze naar al die trainingen en gaan tussendoor de buurt bezoeken. Niet om te shoppen, voetbalstadions gaan bekijken.”

“In Sotogrande zag ik al supporters die in een mobilhome vol Blauw-Zwarte beestjes helemaal vanuit België waren meegereisd en geen training missen, de chauffeur van de Colombiaanse spelers die zijn spelers tot in Zuid-Spanje was nagereden en ook Danny Wille tekende present in het stadion van San Pedro de Alcantara. Dat is heel simpel te zien aan de zes gigantische spandoeken langs het terrein. Allemaal met de namen van de trainees: Osei-Berkoe, Verburgh, Van Landschoot, Touba, Lemoine en Vlietinck. Hij volgt de youngsters van Club overal. Zijn bijdrage aan de toekomst van Club. Hoe Blauw-Zwart kan je niet zijn?”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws