Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

MPH verklaart waarom Mannaert niet op Sclessin aanwezig was

Algemeen manager Vincent Mannaert (Club Brugge)

Club Brugge won zondagnamiddag met overtuigende 0-3 cijfers op bezoek bij Standard. Vincent Mannaert, de CEO van Blauw-Zwart, was een opvallende afwezige op de tribunes van Sclessin. 

Michel Preud’homme verklaarde achteraf de afwezigheid van Mannaert. “Vincent is nog bezig met een transfer, we willen nog een flankaanvaller. Hij probeert nu om de zaken in orde te brengen. Om welke speler het gaat? Ik begrijp je vraag niet”, lacht Preud’homme tegenover Peter Vandenbempt van Sporza Radio.

De meest concrete transferpiste lijkt op dit moment die van Tal Ben Haim, al wil technisch directeur Jordi Cruijff van Maccabi Tel Aviv één van zijn beste spelers niet zomaar laten gaan. PSG-winger Hervin Ongenda – ook op de radar van Club – trok naar het Nederlandse PEC Zwolle.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws