Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

MPH hoopt dat aanvaller snel boven water komt: “Op training is hij vaak één van de besten”

Michel Preud'homme duim omhoog

Club Brugge toont zich bij het begin van de wintermercato bijzonder actief. Langs inkomende zijde met Ethan Horvath, Carlos Strandberg en Lex Immers, langs uitgaande zijde met Nicolas Castillo, Felipe Gedoz, Sébastien Bruzzese, Brandon Mechele, Boli Bolingoli en straks ook Nikola Storm. Michel Preud’homme ziet nochtans heel wat potentieel in laatstgenoemde.

Storm verzamelde dit seizoen nog maar 49 minuten bij Blauw-Zwart en is dan ook vragende partij om elders speelgelegenheid op te doen. Zo lopen er verkennende gesprekken met het Nederlandse Willem II, maar is vooral Oud-Heverlee Leuven concreet om de 22-jarige flankaanvaller tot het einde van het seizoen te huren.

“Nikola heeft alle kwaliteiten en op training is hij vaak één van de besten, maar het moet er ook uitkomen in wedstrijden”, vertelt Preud’homme aan HLN. “Alleen moet hij daarvoor misschien zes of tien matchen na elkaar kunnen spelen en dat kunnen wij hem niet bieden.”

“Als jongeren uitgeleend worden en terugkeren, moeten ze tonen dat ze sterker zijn en hun plaats afdwingen. Bij een topclub moet je direct renderen. Al moeten de omstandigheden ook wat meezitten. Als Coopman dit seizoen nog bij ons zat in plaats van bij Zulte Waregem, had hij misschien meer gespeeld”, besluit MPH.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws