Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

MPH glundert op winterstage: “Maar één minpunt”

Michel Preud'homme Club TV interview

Van 5 tot 14 januari vertoeven Michel Preud’homme en zijn spelers onder de Spaanse zon in San Roque. En dus loopt de winterstage stilaan op zijn eind. Tijd voor een eerste balans.

“Tot nu toe ben ik heel tevreden over deze stage”, opent Preud’homme op de officiële website. “Zeker over de werkkracht van de spelers: wat ze gepresteerd hebben op training, maar ook tijdens de wedstrijden.”

“Eigenlijk is de blessure van Ricardo van Rhijn het enige minpunt”, gaat de Brugse coach verder. “Spijtig genoeg zijn we hem 4 à 6 weken kwijt, al reken ik op 6 weken. Maar voor de rest was alles perfect!”

Tot slot is MPH ook tevreden over de vier nieuwkomers: Ethan Horvath, Carlos Strandberg, Lex Immers en Helibelton Palacios. “Het zijn natuurlijk spelers die van verschillende plaatsen afkomstig zijn en dus ook een andere voetbalcultuur meedragen. Dat is niet altijd simpel, maar ze zijn heel leergierig en doen hun best. En als ik zeg dat de stage tot dusver goed verlopen is, bedoel ik óók de integratie van de nieuwe spelers.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws