Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Michel Preud’homme deed bij mij navraag naar deze speler”

Michel Preud'homme (Club Brugge - Genk)

Club Brugge heeft deze winter al vijf nieuwe spelers aangetrokken, waarvan Michel Preud’homme er dit seizoen drie tot zijn beschikking krijgt. Die aanwinsten ging Club zowat in alle uithoeken van de wereld zoeken: Noorwegen, Colombia, Engeland, Rusland… Ook in Roemenië ging Blauw-Zwart op zoek naar versterking.

Moeskroen-trainer Mircea Rednic vertelt aan Digi Sport dat Michel Preud’homme bij hem informatie kwam inwinnen. “Onze laatste wedstrijd vorig jaar speelden we tegen Club. Preud’homme vroeg me toen op de persconferentie naar Silviu Lung, omdat Club op zoek was naar een doelman.” Club koos uiteindelijk wel voor Ethan Horvath.

Club wil wel nog een bijkomende flankspeler halen. In de Roemeense media wordt het al een tijd gelinkt aan Dorin Rotariu, een 21-jarige international van Dinamo Boekarest. Rednic had hem vorig seizoen nog onder zijn hoede. “Over Rotariu heeft hij me niets gevraagd”, aldus Rednic. “Maar dat was nog in december. Het kan dat ze ondertussen wel aan het informeren zijn naar hem.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws