Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mechele en Bolingoli konden ook elders aan de slag: “Ontgoocheld dat ze niet voor ons kozen”

Gedoz - Butelle - Van Rhijn - Mechele - Cools - Pina - Wesley - Claudemir - Refaelov - Denswil - Bolingoli (Club Brugge - Kopenhagen)

Bij gebrek aan speelgelegenheid zochten Brandon Mechele en Boli Bolingoli naar een oplossing om meer aan de bak te komen. Uiteindelijk belandde het duo – samen met Sébastien Bruzzese – bij Sint-Truiden. En daar was niet iedereen even gelukkig mee…

Zo had ook Roeselare zijn zinnen op de twee Blauw-Zwarte youngsters gezet. “Mechele en Bolingoli van Club Brugge stonden hoog op onze verlanglijst”, vertelt voorzitter Yves Olivier. “Maar die jongens zijn een andere richting uitgegaan. We blijven echter alert op de transfermarkt en als het kan, zullen we toeslaan. We zijn wel ontgoocheld dat die jongens niet voor ons hebben gekozen.”

Eerder versterkte de winnaar van de eerste periodetitel in 1B zich al met Dylan Lambrecth, de spits van FC Luik die Anderlecht binnenhaalde. Paars-Wit stalde de aanvaller uit de tweede amateurreeks tot het einde van het seizoen bij Roeselare, dat een gooi doet naar de promotie.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws