Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mathew Ryan gesignaleerd in het bijzijn van Herman Van Holsbeeck

Mathew Ryan (Club Brugge)

Mathew Ryan werd deze wintermercato al veelvuldig aan de Jupiler Pro League gelinkt. En dat is ook niet verrassend, aangezien zowel Club, Gent als Anderlecht op zoek gingen naar een nieuw sluitstuk. Blauw-Zwart en de Buffalo’s zijn intussen al voorzien met Ethan Horvath en Lovre Kalinić, maar Paars-Wit gaat tot het uiterste voor de gewezen publiekslieveling van Jan Breydel.

BlauwZwartFans heeft uit betrouwbare bron vernomen dat Herman Van Holsbeeck dinsdag naar Spanje vloog om Ryan warm te maken voor een overstap richting het Astridpark. “Ik ben met twee doelmannen bezig. Er is Koen Casteels van Wolfsburg, maar die moeten dan ook zelf een goeie doelman vinden. Maar ik heb nog iets in mijn mouw”, vertelde de sportief manager van RSCA bij de voorstelling van Adrien Trebel aan Sporza. Het gaat hier met 100% zekerheid om Ryan.

Het Nieuwsblad berichtte begin januari dat Anderlecht een kruis mocht maken over de transferpiste Ryan, maar dat lijkt niet langer het geval. De 24-jarige Australiër verkiest nog altijd een overgang naar de Serie A, Ligue 1 of een kleinere ploeg in de Primera Division, maar de transferklok tikt onverbiddelijk door. La Liga kan alvast geschrapt worden, omdat Valencia met zijn 17de plaats zeker geen degradatiekandidaat wil versterken.

Oproep!

Anderzijds blijven de opties in Italië en Frankrijk uit. De “derde doelman van Valencia” spreekt nu eenmaal niet tot de verbeelding. Het uitblijven van keuzemogelijkheden doet Ryan dan ook twijfelen om in te gaan op het aanbod van Van Holsbeeck. Het jonge sluitstuk wil immers koste wat het kost eerste doelman zijn en speelminuten verzamelen. Anderlecht weet dat en probeert in te spelen op het gemoed van de ex-Bruggeling.

BlauwZwartFans wil dan ook oproepen aan álle Club-fans om Ryan duidelijk te maken hoe ziek wij wel zouden zijn van een horrortransfer naar onze aartsrivaal. Mogelijk kunnen we hem op die manier een desastreuze beslissing besparen. Tweeten naar het officiële Twitter-account van Ryan kan via deze link, een bericht op Instagram kan via deze weg. Voeg gerust de hashtag #RyanIsABrugesBoy aan je boodschap toe!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws