Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mannaert schept duidelijkheid over geruchten Jelle Van Damme

Jelle Van Damme (LA Galaxy)

Club Brugge heeft het grootste deel van zijn transferhuiswerk deze winter al gemaakt. Enkel op de flank zoekt het nog naar versterking. Alle andere transferdoelen werden al gehaald. Zo vond Club onder andere een nieuwe back in de vorm van Helibelton Palacios. Aanvankelijk deed ook de naam van Jelle Van Damme de ronde.

“Ja, hij was zelfs letterlijk in beeld, toen hij een paar keer is komen kijken naar een match van ons (lacht)… Jelle is een goede vriend van een van onze kinesisten, vandaar”, legt Vincent Mannaert uit in Het Laatste Nieuws. “Maar goed, omdat Cools ook op links uit de voeten kan – en daar meerdere van zijn beste matchen heeft gespeeld -, besloten we om het profiel van verdediger te laten primeren op al of niet linksvoetig.”

“We wilden iemand die snel is, wendbaar en dynamisch. Zo zijn we via onze scoutingcel bij Palacios uitgekomen – eerder een rechtsvoetige, maar hij kan ook op links. Ik vergelijk hem qua type een beetje met Roberto Rosales, die nog bij AA Gent speelde en later onder Michel ook bij Twente.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws