Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mannaert bevestigt dat 2 spelers Club straks verlaten: “Je moet je plaats kennen”

Club-spelers (Club Brugge - Anderlecht)

Van de vijf spelers die deze winter aangetrokken werden, maken er op dit moment maar drie deel uit van de kern van Michel Preud’homme. Strandberg werd uitgeleend aan Westerlo, terwijl German Mera pas in de zomer komt. En dat is niet toevallig.

Vincent Mannaert geeft toe dat de transfer van Mera heel bewust gedaan is. “We anticiperen daarmee op het mogelijke vertrek van Denswil”, geeft hij toe in Het Laatste Nieuws. En de Nederlander wordt wellicht niet de enige vertrekker.

“Zowel Denswil als Engels had afgelopen zomer al concrete aanbiedingen om zich sportief en financieel te verbeteren. We hebben ze kunnen overtuigen om nog één jaar te blijven – het contract van Björn en Stefano is inmiddels zéér goed gehonoreerd. Maar je moet als Belgische club je plaats kennen in het internationale voetbal. We moeten zelfs niet proberen om financieel nog grotere inspanningen te doen; Engels en Denswil kunnen elders maal drie, maal vier verdienen. Maar goed, ze zijn nóg niet weg.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws