Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Lof voor Brugse winteraanwinsten: “Dit zijn zeker en vast aankopen van een titelkandidaat”

Club Brugge zet Freiburg opzij dankzij heerlijke doelpunten

Club Brugge liet zich tijdens de huidige wintermercato al serieus gelden en haalde Ethan Horvath, Carlos Strandberg, Helibelton Palacios en Lex Immers in huis. Vooral die laatste kan volgens Eddy Snelders wel eens uitgroeien tot een vaste waarde.

“Met Immers kan het er meteen op zijn, laat ons hopen”, vertelt de analist. “Maar met bijvoorbeeld Denswil heeft het ook even geduurd voor hij erin kwam. Lex heeft natuurlijk wel meer ervaring. Er is concurrentie, maar hij kan wel ingepast worden. En het is zeker een meerwaarde, een verbreding van de kern.”

Snelders is dan ook van mening dat Blauw-Zwart tot dusver al goeie transfers gedaan heeft. “Dit zijn zeker en vast aankopen van een titelkandidaat”, klinkt het bij PlaySports. Volgende week zondag hervat Club de competitie op bezoek bij Standard.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws