Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Komt Limbombe dit seizoen niet meer in actie?

Anthony Limbombe (Club Brugge - Genk)

Een dikke maand geleden raakte bekend dat Anthony Limbombe het rustiger aan moet doen. De 22-jarige flankspeler heeft door overbelasting immers last van pubalgie. “Zes weken out”, klonken de eerste voorspellingen, maar de kans is heel klein dat hij in januari nog in actie komt. En in het slechtste geval mag hij zelfs een kruis maken over het héle seizoen…

In tegenstelling tot Laurens De Bock kon Limbombe op winterstage in Sotogrande nog niet hervatten. De linksbuiten mocht enkel lopen en daar lijkt niet meteen verandering in te komen.

Volgens Het Laatste Nieuws moet Club zelfs vrezen dat zijn vleugelspits dit seizoen niet meer in actie komt. “Pubalgie is sowieso een blessure waar voorzichtig mee moet worden omgesprongen, dus is het zaak om niet te vroeg te hervatten. Limbombe zal minstens nog enkele weken out zijn vooraleer hij opnieuw speelklaar is.”

“Tenminste áls dat dit seizoen nog het geval zal zijn. Het verleden heeft met onder meer Tom De Sutter en Lior Refaelov immers geleerd dat een rustperiode niet altijd heilzaam is en dat vaak enkel een operatie soelaas kan brengen. Afwachten hoe het verder evolueert”, klinkt het in de krant. Meteen ook de reden waarom Club blijft speuren naar een extra flankaanvaller.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws