Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“In voetbal is natuurlijk alles mogelijk, maar Club staat veel verder dan Gent”

Club-spelers vieren (Club Brugge - Gent)

Club Brugge telt 13 punten voorsprong op AA Gent en dus moeten de Buffalo’s zondagnamiddag vol aan de bak om die achterstand kleiner te maken. Om opnieuw tot het select clubje van Play-Off I te behoren moeten Hein Vanhaezebrouck & co zelfs twee punten goedmaken op KV Mechelen. 

De cijfers liegen er niet om: Club pakte 33/39, Gent slechts 18/39. Marc Degryse is dan ook van mening dat Blauw-Zwart straks favoriet is in de Ghelamco Arena. “In Gent gaan winnen is natuurlijk niet zo evident… Maar als je de ploegen momenteel naast mekaar legt, dan staat Club Brugge veel verder. Gent is nog zoekende en de ploeg nog aan het versterken”, klinkt het bij PlaySports.

Michel Preud’homme en zijn troepen zitten intussen aan een ongeslagen reeks van 13 wedstrijden. “Club heeft op Standard getoond dat het een ploeg is die al drie jaar samenspeelt, iedereen kent mekaar. Het is een trein die niet te stoppen is op dit moment. Maar goed, in het voetbal is natuurlijk alles mogelijk”, besluit Degryse.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws