Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Immers over aangename kennismaking met Jan Breydel: “Daarin is Club hetzelfde als Feyenoord”

Immers behoedt Club Brugge voor nederlaag tegen Werder Bremen

Lex Immers kreeg woensdagavond – net zoals Helibelton Palacios – zijn eerste basisplaats van Michel Preud’homme. De Nederlander bedankte al na 9 minuten met een doelpunt, waardoor hij een belangrijk aandeel had in de 2-1 zege van Club Brugge tegen Waasland-Beveren.

“Natuurlijk is die goal een lekkere binnenkomer voor mij, maar de 3 punten zijn het belangrijkste”, vertelt Immers aan Sporza Radio. “We konden misschien wel 4 of 5 keer scoren, maar hebben onze kansen niet afgemaakt.”

Waasland-Beveren was met een duidelijk strijdplan naar Brugge afgezakt. “Het is altijd heel lastig tegen een ploeg die onderaan het klassement staat. Zij gooiden alles dicht en dat maakt het moeilijk voetballen.” Met de wedstrijd van komende zondag tegen Gent zat de middenvelder nog niet in zijn hoofd. “Ik denk nooit vooruit, ik ben altijd alleen bezig met de match die ik aan’t spelen ben.”

Tot slot stak Immers nog een pluim op de hoed van de Brugse fans. “Dat dit geen ideaal debuut was op een koude woensdagavond in Jan Breydel? Nou, het was toch vollebak tegen een ploeg die onderaan staat. De sfeer was super. Met alle respect, als het stadion al vol zit tegen een ploeg als Waasland-Beveren… Daarin is Club hetzelfde als Feyenoord. Het publiek voelde dus meteen heel vertrouwd. Fantastisch.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws