Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Horvath debuteert bij Brugse beloften met spektakelrijke zege tegen STVV

Sven Vermant (Club Brugge beloften)

Aangezien de uitmatch tegen Genk uitgesteld werd, moesten de beloften van Club Brugge maandagavond pas voor de eerste keer aan de bak in Play-Off I. Blauw-Zwart won uiteindelijk met 4-3 van Sint-Truiden.

Trainer Sven Vermant kon tegen de Kanaries rekenen op twee A-kern-spelers: Ethan Horvath en Claudemir, die beide in de basis stonden. De 21-jarige Amerikaan moest zich wel al snel twee keer gewonnen geven. Na amper 5 minuten voetballen keken de Brugse jonkies immers al tegen een 0-2 achterstand aan.

Nog voor de pauze stelde Club echter orde op zaken. Fran Brodic (2x), Joel Ito en Dennis Van Vaerenbergh bogen de scheve situatie alsnog om in een driepunter. De ruststand bleek dus ook de eindstand, aangezien de tweede helft een maat voor niets was.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws