Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Herbeleef de Brugse kampioenenviering met een speciale reportage op televisie

Club Brugge kampioen (Club Brugge - Anderlecht)

Dé mooiste dag van 2016 is voor elke Club-fan ongetwijfeld 15 mei 2016. Na elf jaar wachten werd de aartsrivaal uit Brussel met een 4-0 pandoering huiswaarts gestuurd en kwam de landstitel opnieuw richting Brugge.

Wie al dat moois – inclusief de geweldige spelersverwelkoming – nog eens wil herbeleven, moet op Nieuwjaarsdag afstemmen op Focus WTV. De zender pakt immers uit met een speciaal overzicht van het West-Vlaamse sportjaar.

“2016 was een jaar om niet snel te vergeten. Er waren kampioenstitels voor Club Brugge, Knack Roeselare en BC Oostende, en de wereld maakte ook kennis met Florian Van Acker. Of wat dacht u van de 17 zeges van wielrenner Timothy Dupont? Bekijk het sportjaaroverzicht van Focus en WTV, op Nieuwjaarsdag om 12u en klokvast vanaf 18u30”, klinkt het. Onderstaand alvast de veelbelovende trailer.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws