Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ex-Club-speler bijt van zich af: “Ik ging geregeld stappen, maar noem mij eens 5 spelers die dat niet doen?”

Club-fans FC Bruges (Club Brugge - Anderlecht)

In 2012 zag Vadis Odjidja een prestigieuze transfer naar Everton door zijn neus geboord worden. De Engelse club was immers te laat met het papierwerk, zo oordeelde de FIFA. Een klap voor de middenvelder, die zijn beste niveau daarna zelden nog zou halen in het Jan Breydelstadion.

Na omzwervingen bij Norwich City en Rotherham United is de centrale middenvelder opnieuw boven water gekomen bij het Poolse Legia Warschau. De 27-jarige ex-Bruggeling blikt er met gemengde gevoelens terug op zijn periode bij Blauw-Zwart. “Ik heb altijd mijn stinkende best gedaan om Club beter te maken. Ik kan mezelf weinig verwijten, ook al kreeg ik vaak de schuld dat het niet goed draaide binnen de club.”

“Na onze wedstrijden ging ik geregeld stappen, maar noem mij eens vijf spelers die dat niet doen? Het was alsof ik de enige was die uitging na de match. ‘Vadis heeft het weer bont gemaakt in de Overpoort (uitgaansbuurt in Gent, nvdr)’ en dat soort dingen. Je probeert je daar niets van aan te trekken, maar het is lastig wanneer alle voetbalfans in België bepaalde stemmen op televisie blindelings gaan volgen.”

“Het was altijd de schuld van Odjidja”, sakkert hij. “Dat is het enige wat ik nog weet, maar c’est la vie. Hoge bomen vangen nu eenmaal veel wind. Toen Club in mei kampioen speelde, was ik in ieder geval heel blij. Voor de spelers die ik nog ken, voor de trainer en voor de fans die al in mijn tijd zo hard naar de titel snakten”, besluit Vadis in HLN.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws