Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Een openhartige Ruud Vormer in San Roque: “Ik doe mijn stinkende best”

Ruud Vormer (Club Brugge - KV Mechelen)

Binnen een kleine maand weten we wie met de Gouden Schoen aan de haal gaat. Bij Club Brugge hopen ze alvast dat eindelijk nog eens een speler van Blauw-Zwart de prijs in de wacht mag slepen. De laatste keer dat dat gebeurde, was in 2002, toen Timmy Simons won.

Als het van de Club-fans afhangt, wint Ruud Vormer straks de Gouden Schoen. Al is ook José Izquierdo een grote kanshebber, aangezien zijn voetbalstijl opvallender is dan die van de Nederlander. “Ik heb een constant seizoen gespeeld en mijn bijdrage geleverd aan de titel. Het zou héél mooi zijn”, vertelt Vormer.

“Maar ook Izquierdo was goed. Hij is een heel ander type, dus het is maar waar je van houdt”, gaat de middenvelder verder tegenover Sporza. “Ik hoop toch dat het er eentje van Club Brugge wordt. Dat hebben we denk ik wel verdiend, maar je weet het nooit hé. Anderen moeten beslissen, maar ik doe mijn stinkende best. Het zou wel fantastisch zijn. Gouden Schoen Ruud Vormer, klinkt goed, hé?”

Vormer gelooft ook dat Club straks zijn titel kan verlengen. “We hebben nog veel lastige uitwedstrijden, maar het is ook een uitdaging om die winnend te kunnen afsluiten. Wie topfavoriet is voor de titel? Wij. Zeker weten. Natuurlijk heb je ook nog Anderlecht, Zulte Waregem en misschien Gent. Er is nog niets beslist, want in de Play-Offs kan veel gebeuren.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws